Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 
Siguranta datelor garantata
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Backup Construit de inginerii Centrelor de Date pentru inginerii Centrelor de Date, R1Soft Continuous Data Protection este singurul software pentru protectia continua a datelor pentru serverele Linux, Windows si MySQL. Continuous Data Protection este un software usor de folosit, ce ofera backup-uri performante, restaurari si recuperi de date in cazul diferitelor dezastre. Ideal pentru cei care isi doresc mai mult decat un soft de backup, R1 Soft CDP este solutia optima pentru protectia profesionala a datelor, prin capacitatile sale automatizate.

R1Soft CDP ruleaza pe mai mult de 100,000 de servere Windows si Linux bucurandu-se de notorietate de-a lungul intregii lumi.

Avantalejele oferite de R1Soft CDP

1. Restaurare „Bare Metal” (de la zero)

Presupune crearea unui imagini complete a hard disk-ului si restaurarea ei pe un alt server in doar cateva minute. Aceasta metoda este folosita in cazul in care intreg sistemul nu mai raspunde din diferite motive.

2. Protectie continua a datelor

Prin R1Soft este asigurata o protectie a datelor in mod continuu, backup-uri zilnice si la cererea clientilor putand fi efectuate.

3. Eficienta in resursele utilizate

Performantele solutiilor de backup R1Soft eficientizeaza consumul de banda si procesor central, economisind timp si spatiu pe disk.

4. Ideal pentru useri de web hosting.

Prin R1Soft clientii finali pot opera restaurari de date in orice moment, oferindu-le rapiditate, flexibilitate si control ca si eficienta in procesul de administrare.

 

Statistici

Sistem de operare : Linux s
PHP : 5.2.17
MySQL : 5.1.73-14.12
Ora : 03:16
Caching : Activat
GZIP : Dezactivat
Număr afişări conţinut : 56212
Webhosting top
Gazduire, web hosting,inregistrare domenii, design, director siteuri Addsite:: Internet - Gazduire